jueves, 6 de mayo de 2010


Benvinguts al nou Blog de
Celrà Entre Tots!!

4 comentarios:

  1. Joan Pujol i Casajoana10 de mayo de 2010, 9:20

    No entenem el blog. Qui sou.... teniu algun missatge -potser politic- al darrera?
    Potser que us identifiqueu i expliqueu que preteneu amb el blog, ja que d'entrada en els blogs anonims no sabem com es poden utilitzar.

    ResponderEliminar
  2. Celràentretots

    Entitat celranenca sense ànim de lucre, que va néixer l’any 2009 per donar servei a una necessitat creixent de ciutadans del poble que volien implicar-se en el desenvolupament i millora d’aquest.
    Aquest conjunt de veins i veines del poble que voliem ajudar i col.laborar amb temes i activitats importants per Celrà vam decidir agrupar-nos i crear l’entitat Celràentretots.
    Aviat, va sortir la oportunitat de treballar conjuntament amb el grup municipal CiU Celrà i després de valorar-ho vam decidir incorporar-nos a les seves reunions a fi de poder dir la nostra com a entitat del poble però sense cap obligació a nivell polític. Aquesta decisió ens va obrir dues portes molt importants, per un costat rebent col.laboracions en forma de material per a la organització de les nostres ativitats i per un altre costat per a ser coneixedors de la realitat del poble des de l’Ajuntament.
    Gràcies a aquest conveni entre les dos entitats hem pogut portar a terme les següents activitats:
    .- la recollida de brossa de l’illa dels salzes,
    .-la recollida d’aliments,
    .-el torneig 24h de futbol sala,
    .-la gimcana infantil,…
    Tot aixó no hagués estat possible sense un grup com Convergència al darrere, ajudant-nos, assessorant-nos i viceversa, escoltant les propostes nascudes de la nostra entitat i defensant les nostres propostes en els plens municipals.
    Entre les dos entitats creem una simbiosi molt productiva pel poble, sense gent de dretes ni d’esquerres, amics o enemistats, entesos en política o poc amics d’aquesta,… som simplement gent del poble i nouvinguts, que volem millorar-lo i durant unes hores al mes, de forma voluntària i totalment altruista, ens reunim per comentar els pros i els contres de Celrà i per proposar activitats per enriquir la nostra vila.
    Gent mereixedora del màxim respecte, ja que malgrat els atacs verbals i escrits malmetent sobre la gent de celraentretots, sigui per política o perquè amb les nostres activitats molestem algú, segueixen reunint-se cada mes, una o dos vegades, segons la necessitat, per preparar activitats o propostes per tots vosaltres, grans i petits, sigueu del partit que sigueu.
    Des d’aquí aprofitem per animar-vos a participar amb nosaltres o en les nostres activitats i alhora aprofitem per certificar-vos que no creiem en la política destructiva, no ens agrada perdre temps ni esforços defensant-nos d’atacs, no entrarem mai en aquest joc.
    En una societat com la d’ara, en què el temps és tan valuós, trobar persones que desinteressadament vulguin dedicar unes hores a una entitat com Celrànetretots és un luxe, persones que no volen discutir, que no volen criticar, que no dediquen el seu temps a malparlar de les altres entitats o grups polítics sinó que tracen unes pautes, un full de treball per cumplir uns objectius, en definitiva un equip humà al servei de Celrà.

    ResponderEliminar
  3. nois, una proposta, perquè no us canvieu el nom i us dieu "Uns Pocs de Celrà us volem robar a tots". S'adiu més amb la manera de fer de convergència i unió a Celrà; que ja es comença a veure el rastre de les vostres mafiades dins l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. Anonim valent, has de vigilar amb el que dius no anés en contra vostra.

    ResponderEliminar