viernes, 9 de julio de 2010



Diumenge dia 11 de Juliol, un cop finalitzat el 3er Torneig 24h de Futbol Sala de Celrà, al mateix pavelló instal·larem una pantalla gran per seguir la final de la copa del món de Futbol! Tothom hi es convidat!

6 comentarios:

  1. Molt malament, visca Holanda fora Celrà entre tots

    ResponderEliminar
  2. Molt malament?? Tu no has vist el gol d'Iniesta?? I veure-ho en pantalla gran va ser impresionant!!! I la gent de Celrà entre tots van ser molt correctes. Espero que facin mes coses d'aquestes!

    INIEEESTA EL MILLOR!!!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies per visitar el nostre blog però no entenem perquè dius fora Celràentretots, que potser creus que perquè retransmetessim el partit anavem amb Espanya?? T'he de dir que dins el nostre grup hi ha persones que són catalanes, castellanes, independentistes, conservadors,...
    Vam pensar que hi hauria persones com tu que no els hi agradaria que fessim aquesta retransmissió però després de valorar-ho vam decidir tirar-ho endavant ja que Celraentretots va néixer per promoure activitats al poble, siguin per qui siguin.
    Quan ens coneguis bé veuras que som bona gent, molt i molt treballadors i que no ens mereixem que ens desprestigis per haver retransmès un partit d'Espanya.
    Si et serveix, qui t'escriu aquestes ratlles és una de les independentistes del grup i et pots imaginar com em sentia quan veia totes aquelles banderes, toros,.... però això és la vida, gent per tot i a mi em van educar per respectar a tothom. Espero que ens vinguis a veure algun dia i en parlem. Fins aviat.

    ResponderEliminar
  4. Doncs no tothom que va anar a veure la selecció ocupant era tan respectuos com dius, van increpar a gent catalana!!! Per cert les úniques banderes que vaig veure eren espanyoles.
    Respecte sí, diversitat també però que ens volgueu prendre el pèl, això ja no!!!
    Això de tan bona gent ja en parlarem, selecció espanyola sí però organitzar actes en favor de l'estatut, res de res.

    ResponderEliminar
  5. mentre vosaltres feieu el merda per aconseguir vots espanyolistes d'altres estaven a la manifestació en defensa del país. Vosaltres on estaveu el dissabte? suposo que posant les banderes espanyoles al pavelló.
    Si tantes ganes teniu de tocar poder sense que us importi la manera d'aconseguir-ho,això vol que teniu molts interessos personals, que ja us els cobrareu quan tingueu més poder. Gent com vosaltres és el que fa perdre l'interés per la política. Per cert, hereu vosaltres els vareu insultar a gent del poble quan va guanyar españa? d'aquests que ens maltracten són en qui confieu perquè us votin?

    ResponderEliminar
  6. Mare de Déu. Quina ràbia que veig en aquestes ratlles. Primer de tot, aquest torneig fa 3 anys que s'organitza en aquestes dates i és per això que els que haguessim volgut anar a la manifestació no hi vam anar, perquè portàvem molt de temps organitzant el torneig que és una activitat més pel poble. En segon lloc, no sé qui va increpar a qui però de ben segur que no era gent de Celràentretots, i el partit el vam retransmetre pel simple fet que ja teniem tota la infraestructura muntada (bar), sembla mentida que no ho entengueu.
    Saps que estàs criticant la feina de moltes persones, que treballem altruistament mentres tu si que no has fet res a favor de l'estatut? Saps que vam fer una bona aportació econòmica per què a Celrà es promogués la consulta popular? Què vas fer tu?
    Saps que tots els diners que recollim van unica i exclusivament destinats a fer activitats al poble?
    Quin greu que em sap que utilitzeu aquest blog per criticar i prou. Com és que no ens feliciteu per haver anat a recollir brossa a l'Illa dels Salzes, o per haver recollit 50 caixes d'aliments per Càritas quan estaven desbordats o per haver organitzat una gimcana amb més de 50 nens tot i la pluja,... la gent com vosaltres que enlloc de fer desfeu són els que us carregueu la política i les entitats i creeu mal ambient en un poble tan petit com Celrà, jo insisteixo, si voleu venir a parlar amb nosaltres de tot això teniu les portes ben obertes, segur que podem treballar conjuntament i us animo a organitzar alguna activitat conjunta a favor de l'estatut. Vinga, fins aviat.

    ResponderEliminar