martes, 31 de mayo de 2011

Des de TV3 volen convidar al poble de CELRÀ a participar al programa Banda ampla.
Banda Ampla és un programa de debat ciutadà sobre qüestions d’actualitat o d’interés general, dirigit i presentat per Lidia Heredia que s’emet per TV3 cada dijous a la nit, en directe

És un debat pensat perquè la discussió sigui entre ciutadans que tinguin relació professional, vital o simplement d’espectador interessat amb el tema a debatre. Com a norma general, defugirem dels representants polítics, de l’administració i de les institucions perquè volem que sigui un debat única i exclusivament ciutadà. Això no vol dir que els intervinents hagin de ser del tot anònims, també hi pot haver gent coneguda, de prestigi, que s’escaigi amb el tema.

El plató del Banda ampla té una capacitat de 90 persones i una durada de 90 minuts. El plató és compon d’uns convidats directament afectats pel tema que debatem, que sustenten el debat i tenen preferència alhora d’intervenir, i d’altra banda, pels participants de dues poblacions diferents de Catalunya. Volem sentir també la seva opinió, tot i que no és obligatori demanar la paraula.Els participants haurien de ser d´edats variades, compreses entre 18 i 65 anys. Per asistir-hi us haurieu de posar en contacte amb el departament de cultura de l'ajuntament, al Centre Cívic!

El programa el gravarem per la tarda. Començarem a les 18:00 aprox i finalitzarem cap a les 20:00 aprox). Us vindria a buscar un autocar al centre del poble i us portaria a TV3. Un cop finalitzat us tornarà al mateix lloc de recollida.

Animeu-vos a participar-hi!!!!

El tema a debatre va sobre la ciència i la fuga de cervells (gent que va a investigar a altres països). Un tema no gaire complicat i de carrer on tots hi podrem dir la nostra!

No hay comentarios:

Publicar un comentario